Google Translate this page


Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"
Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.

Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"
We hope you enjoy browsing our blog.

The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page
---------------------------------------------------------------

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ

http://www.sat24.com/images.php?country=gr&sat=ir&1226565138719

Κατεβάστε Δωρεάν τό WorldNews Toolbar Γιά Νά Μαθένετε Πρώτοι Τά Νέα

Κατεβάστε Δωρεάν τό WorldNews Toolbar Γιά Νά Μαθένετε Πρώτοι Τά Νέα
Download Free WorldNews Toolbar To Be the first to catch up on news

Σχόλια-Eπικοινωνία

Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο lavriotv@gmail.com

Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Κράξιμο αναγνωστών στην Τζάκρη"

"Η ακατάσχετη ρουσφετολογία-βόλεμα των ανθρώπων της Τζάκρη Μαυρογιαλούρου στη Πέλλα. Όλοι οι συγγενείς της, οι πολίτικοι της φίλοι και πάσης φύσεως άσχετοι έχουν πάρει θέσεις χωρίς να έχουν τα προσόντα!Το όργιο του βολέματος είναι τέτοιας έκτασης που ακόμα και ανθρώποι που δε θα έμπαιναν ούτε από τη πίσω πόρτα σε οποιαδήποτε θέση τώρα πια έχουν τακτοποιηθεί με παχυλούς μισθούς...
Όλη η Πέλλα ξέρει ψάχτε το!Αυτοί που είναι βολεμένοι και είναι πάααααααααρα πολλοί κάνουν τουμπεκί ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που περιμένουν να έρθει η σειρά τους...και έχουν πάρει διαβεβαιώσεις...

ΑΙΣΧΟΣ Νο2

Ο άνθρωπος που έχει ως σημαία και ως έμβλημα τη διαφάνεια στη βουλή ο «εντιμότατος» κατά τ’άλλα κύριος Πετσάλνικος όχι μόνο καλύπτει προστατεύει και αβαντάρει τους χιλιάδες κηφήνες-υπάλληλους της βουλής για να μη κοπεί κανένα από τα σκανδαλώδη επιδόματα τους άλλα διορίζει ΚΑΙ το γιο του για να βρει το κακομοίρικο άπορο παιδάκι ένα κομμάτι ψωμί...!

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ Ε??? ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ??? Να παρατηθείτε αμέσως!Αν έχετε λίγη τσίπα να παρατηθείτε. Εμείς δε ψηφίσαμε αυτό το ΠΑΣΟΚ. Άλλα μας έλεγε ο Γιωργάκης πριν και τώρα το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό για να αλωνίσει ανεξέλεγκτο και πάλι. Γιώργο θα κάνεις κάτι???? Η είσαι κι εσύ ένα με όλους αυτούς????????"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ Η κα ΤΖΑΚΡΗ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΡΑΨΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΊΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 36 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. (Δεν ακούγετε γελίο;;;;)